Comencem setembre amb un Compromís!

Ja estem ací de nou! No és poc tot allò que ens ha passat en els últims mesos. Després d’aquelles eleccions del canvi i d’un estiu d’establiment a l’Ajuntament, encetem el curs polític amb molta força i il·lusió. Han sigut uns mesos de treball per als regidors i regidores de Compromís, que amb un equip del treball al darrere, han dissenyat les línies estratègiques del Canals que volem per als pròxims mesos.

Ara, toca posar projectes en marxa. Dialogar, consensuar i treballar. Però abans, tenim al davant uns dies de fira i festes dels quals volem que gaudiu amb fervor i responsabilitat. Este any comptem amb algunes novetats, i seguirem fent faena perquè la fira siga cada vegada més propera al poble, perquè siguen les festes de totes i tots. Canalins, canalines, disfruteu de la fira i feu-la vostra!

BIM nº49. Fira de setembre.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *