Compromís organitza un tast de productes valencians

  • Tast productes valenciansCoques, embotit, taronges i orxata formaran part del menú que s’oferirà el matí del divendres al carrer del mercat

  • L’objectiu de la iniciativa és promocionar els productes propis i fomentar el consum al comerç local


Compromís per Canals ha organitzat per al matí d’este divendres, 24 d’abril, un tast de productes valencians, una iniciativa novedosa a la localitat dirigida a tots els ciutadans que hi desitgen participar.

L’equip de Compromís ha preparat per a l’ocasió un menú variat i arrelat a les tradicions valencianes. Entre els productes que s’oferiran, els participants podran tastar coques de ceba i tomaca, faves bullides amb herbasana, embotit típic, plats elaborats amb taronja, sucs i orxata.

Per a la preparació dels plats, que seran elaborats pels membres del col·lectiu, s’adquiriran els ingredients necessaris als comerços de la localitat.

Compromís organitza esta activitat gratuïta amb un doble objectiu: per una banda es pretén promocionar els productes autòctons i els plats típics de la zona, així com també impulsar el consum als comerços locals per part dels ciutadans.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *