• Compromís per Canals ha decidit aquest cap de setmana el cap de llista a les eleccions municipals de maig

• JC Pérez és actualment regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament


Joan Carles Pérez i Pastor encapçalarà la llista de Compromís per Canals per  aXU2S1999 les pròximes eleccions municipals. Així ho ha acordat en assemblea el col•lectiu aquest cap de setmana. Amb aquesta decisió, Compromís renova la confiança en Joan Carles Pérez com a candidat a l’alcaldia de Canals.
Regidor en les tres últimes legislatures, Joan Carles Pérez és actualment portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Canals. Des de col•lectiu local s’ha valorat molt positivament la seua experiència i el treball realitzat els últims anys, el que ha influït en la seua elecció.
Segons Joan Carles Pérez, “presente la meua candidatura a alcalde de Canals il•lusionat i decidit, com una alternativa capaç de fer realitat el canvi que el nostre poble necessita. Canals mereix una reactivació del teixit industrial, però també del sector agrari i del comerç. A banda, el poble requereix unes infraestructures dignes i adequades al nombre de població. I a més, cal revitalitzar alguns àmbits municipals com l’esportiu o el cultural”.
Per al candidat de Compromís, “ha arribat el moment de canviar les coses i deixar arrere la paràlisi i l’abandonament del nostre poble. Estic convençut que, amb l’equip de persones que m’acompanyaran en la meua candidatura, i amb el suport de la ciutadania, aconseguirem tornar a Canals al lloc que mereix”.